laadukkain kalusto

Uusi ja laadukas kalusto on toimintamme lähtökohta. Linja-autot ja pikkubussit on varusteltu erittäin kattavasti ja moderni kalusto lisää turvallisuutta matkoillanne.

Ammattikuljettajat

Kuljettajamme ovat kokeneita ja he takaavat turvallisuutenne vaativissakin olosuhteissa. He pitävät huolta viihtyvyydestänne ja hallitsevat muuttuvat suunnitelmat joustavasti.

Erinomainen palvelu

Saat palvelua niin matkan suunnittelussa kuin tien päälläkin. Järjestämme matkaeväät joustavasti ja räätälöimme palvelumme joustavasti toiveidenne mukaan.

Business class

Yritysasiakkaana saat meiltä markkinoiden parasta palvelua. Mercedes-Benzin nahkaverhoiltu ja tunnelmavalaistu pikkubussi on hyvä lähtökohta matkallenne.

Suuri kapasiteetti

Tilausajo-palvelumme kattaa tuhansien henkilöiden tapahtumakuljetukset Tampereella ja koko Suomessa. Liikennöimme myös Skandinaviassa, Baltiassa ja Venäjällä.

Esteettömyys

Osa pikkubusseistamme on varustettu matalalla lattialla, luiskalla, nosturilla ja pyörätuolien lattiakiinnityksillä liikuntarajoitteisten ryhmien kuljetukseen.

Tilausajokalusto

Tutustu erittäin korkealuokkaiseen tilausajokalustoomme. Tarjoamme ratkaisun yksittäisten henkilöiden lentokenttäkuljetuksista suuriin kongressikuljetuksiin asti.

Bussit Pikkubussit

Ota yhteyttä

Meidän asiakkaana voit valita miten haluat ottaa yhteyttä. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita!