Laadukkain kalusto

Uusi ja laadukas kalusto on toimintamme lähtökohta. Linja-autot ja pikkubussit on varusteltu erittäin kattavasti ja moderni kalusto lisää turvallisuutta matkoillanne.

Ammattikuljettajat

Kokeneet kuljettajamme tekevät matkastanne ainutlaatuisen kokemuksen. He hallitsevat muuttuvat olosuhteet ja ovat vastuussa turvallisuudestanne.

Erinomainen palvelu

Saat palvelua niin matkan suunnittelussa kuin tien päälläkin. Matkaeväät ja langaton internet ovat saatavissa kaikille matkoille toiveidenne mukaan.

Business class

Yritysasiakkaana saat meiltä markkinoiden parasta palvelua. Mercedes-Benzin nahkaverhoiltu ja tunnelmavalaistu pikkubussi on hyvä lähtökohta matkallenne.

Suuri kapasiteetti

Tilausajo-palvelumme kattaa suuret tapahtumakuljetukset Tampereella ja koko Suomessa. Referenssinä mm. yleisurheilun nuorten MM-kilpailut Tampereella 2018.

Langaton internet

Tarjoamme käyttöönne nopean langattoman internet-yhteyden koko tilausajon ajaksi. Muistathan mainita tarpeistanne tilauksen yhteydessä.

Kalusto

Tutustu erittäin korkealuokkaiseen tilausajokalustoomme. Tarjoamme ratkaisun yksittäisten henkilöiden lentokenttäkuljetuksista suuriin kongressikuljetuksiin asti.

Pikkubussit Bussit

Ota yhteyttä

Asiakkaana voit valita miten haluat ottaa meihin yhteyttä. Täytä lomake, lähetä sähköpostia tai soita!